25 февр. 2008 г., 10:23

Благодаря ти 

  Поэзия » Любовная
2247 0 24

Благодаря ти,

че идваш в стиха ми,

когато най-малко очаквам.

 

Благодаря ти,

че идваш в съня ми,

за да изгониш кошмара.

 

Благодаря ти,

че ме разбираш,

когато не се разбирам...

 

Благодаря ти,

че ме обичаш

и че на този свят те има...

© Севдалин Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??