7 дек. 2010 г., 18:24

Благодаря ти 

  Поэзия » Любовная
1091 0 2

Бях толкова самотен,
Ти дойде в живота ми и ме дари с усмивка.
Аз никога не споделях чувствата си с никой,
но ти ми даде основание да ги споделя с теб.

Никога така не съм се грижел за някой,
но ти ми даде основание да се грижа за теб.
Никога не съм обичал някой толкова много,
но ти ми даде причина да те обичам.

Ти промени моето възприятие на живот.
Благодаря ти за любовта, която ми дари.
Благодаря ти за всички тези красиви моменти.
Благодаря ти за всичко.

(този стих посвещавам  на моята любов, Меги)

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??