готова да се притечеш всеки ден.
Благодаря ти, че през таз година
всичко лошо с мен премина.
Благодаря за обичта, с която ме даряваш
и в най-трудните моменти не ме предаваш.
Благодаря, че доверие ми имаш
и винаги правилните думи намираш.
Благодаря ти, че когато те погледна,
виждам приятелка добра,
която не ме оставя във беда.
Благодаря ти, че в най-трудния ден
ти беше до мен.
Благодаря на съдбата,
че те има на Земята.
Това стихотворение е посветено на най-истинския
Човек, който нито веднъж не ме предаде
и не ме остави да сгреша! За Хриси!
© Билси Стифлър Все права защищены
Истинско е!
Поздрав .
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=136235