1 янв. 2015 г., 19:25

Благославям този хубав ден 

  Поэзия » Любовная
1228 0 2

                                        (За песен)

Да пази Бог от всякакви злини...

Заглеждам се във всичките жени,

че светъл лъч в очите им лъчи.

И за любов, че мислят, си личи.

Цъфтят усмивките им на лице.

Под пазвите усещам аз сърце.

В коси разкошни свети им луна.

Дошли са от рекламните пана.

 

Живота си е радост...

Живота си е блян.

И де е тази младост,

и от любов огрян.

 

Ръцете бели... бели са - памук.

Гласът им, Боже, е гальовен звук.

И как си кършат своята снага,

настроени за намеци сега.

И се препълват моите очи

с дъга от цвят на слънчеви лъчи.

И благославям този хубав ден

да спре една-едничка, но за мен!

 

Живота ще е радост.

Живота ще е блян.

И от върховна сладост

да си умра облян!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Стойна, за коментара и за оценката!
    Желая ти хубава и ползотворна Нова Годена!!
  • "Чудесен текст за възхвала на жената-нейната съблазняваща красота
    и онова въздействащо чудо, което все повече те превръща в мъж!
    Много животворящо!Заслужи си като всеки път шестицата!
Предложения
: ??:??