(За песен)
Да пази Бог от всякакви злини...
Заглеждам се във всичките жени,
че светъл лъч в очите им лъчи.
И за любов, че мислят, си личи.
Цъфтят усмивките им на лице.
Под пазвите усещам аз сърце.
В коси разкошни свети им луна.
Дошли са от рекламните пана.
Живота си е радост...
Живота си е блян.
И де е тази младост,
и от любов огрян.
Ръцете бели... бели са - памук.
Гласът им, Боже, е гальовен звук.
И как си кършат своята снага,
настроени за намеци сега.
И се препълват моите очи
с дъга от цвят на слънчеви лъчи.
И благославям този хубав ден
да спре една-едничка, но за мен!
Живота ще е радост.
Живота ще е блян.
И от върховна сладост
да си умра облян!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Желая ти хубава и ползотворна Нова Годена!!