25 мар. 2022 г., 07:07

Благовещение 

  Поэзия » Любовная
879 0 0

Блага вест си ти в живота мой,

бягат надалеч облаците тъмни.

Видях аз звездите безброй

и така докато навън съмна.

 

А ти от тях си по-красива,

ти си пролет, цвете, светлина,

бъди благословена и щастлива,

все ще помня твоята добрина.

 

И ето - слънцето изгрява,

галят ме топлите му лъчи,

не мога аз да те забравя -

твоите две красиви очи!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??