13 авг. 2009 г., 12:10

Блажено утро 

  Поэзия » Другая
567 0 2

Блажено утро

 

Събуждаш се от сладък и насищащ сън,

тихите ти крачки по дървения под отвеждат те навън!

Окъпваш се в на нежното утро светлината,

с като роза, цъфнала усмивка на устата!

Ръце протягаш нагоре, заравяш пръсти в топлите лъчи,

Въпреки че ден е, светнали звезди са в твоите очи!

Ти си най-красивото цвете на поляната зелена,

с усмивката си топла,  достатъчна да сгрее цялата вселена!

Настане ли здрач,

завалява дъждът - твоят тъжен плач!

Но щом блаженото утро настъпи,

усмивките се връщат колкото безценни, толкова и скъпи!

 

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много, много добре! Най ми хареса там където се казва "да сгрее цялата вселена"!
  • Незабравимо!!!
    Чистота и мечта.
    Вълшебство!!!
Предложения
: ??:??