21 апр. 2010 г., 19:58

Близо съм 

  Поэзия » Любовная
457 0 0

Когато пиша тези редове,
 зная, че има кой да ги чете
и да намери там
частица за себе си,
надежда, трепет и плам.
Когато пиша тези редове,
вярата в доброто ме зове.
Очите виждат светлина,
сърцето чувства топлина.
Ръка подавам всеки път
чрез стиховете на този,
който е на кръстопът.
Когато пиша тези редове,
по-близо съм до вас,
любов ви подарявам всеки час.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??