13 июл. 2018 г., 03:48

Блудницата Вавилонска 

  Поэзия » Эротическая
969 0 12

Твоя огън гори в мен,

разпалва кръвта ми -

тя кипи във вените ми!

Аз съм вътре в теб,

ти си вътре в мен!

Тялото ти гори на

кладата на страстта,

плътта те топи

в опианение!... И моето

тяло на същата клада

гори - грешници сме!...

Ти си тази тъмна нощ

блудница, аз блудния

син! Грешния Вавилон

ще възкръсне в

проклетите ни и

опианени души - не е

любов сега!... Не! А

дива, изпепеляваща страст!

Отведи ме жрице Вавилонска

в своя тъмен храм!

Помоли се на свия идол -

грешен огън в сърцето ми

ти запали! Как боли!...

Как боли!... Сладко боли!

© Нако Наков Все права защищены

Посветено...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??