червенокосите блудници
разпиляваха звездите
тази нощ
защото пречеха на тъмнината
да драска нахално в душите
да скрива грозните ласки
с маска от парафинови
лица...
Луната се криеше
в облаци прах
плачеше тихо
без
водопадни сълзи
защото виждаше всичко това...
събирайки всяка звезда
поотделно...
дата: 14 .10. 2014
автор: Моника Стойчева
© Моника Стойчева Все права защищены