22 февр. 2014 г., 20:53

Блус с вятъра 

  Поэзия
484 0 2

Изтъкано от свежи мечти,

влезе утрото в моята стая.

Златен сноп от игриви лъчи

спусна мост между мен и безкрая.

 

Попримигнах блажено с очи.

Ласка с пролетен дъх ме събуди.

С ароматен парфюм ме обви

и поръси ме с прах пеперуден.

 

Като влюбена в пролет жена

за дъжда от цветя забленувах.

Зажадняло отпих красота

и със вятъра блус затанцувах.

© Ивелина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??