Изтъкано от свежи мечти,
влезе утрото в моята стая.
Златен сноп от игриви лъчи
спусна мост между мен и безкрая.
Попримигнах блажено с очи.
Ласка с пролетен дъх ме събуди.
С ароматен парфюм ме обви
и поръси ме с прах пеперуден.
Като влюбена в пролет жена
за дъжда от цветя забленувах.
Зажадняло отпих красота
и със вятъра блус затанцувах.
© Ивелина Георгиева All rights reserved.
Поздрав!