22.02.2014 г., 20:53 ч.

Блус с вятъра 

  Поезия
482 0 2

Изтъкано от свежи мечти,

влезе утрото в моята стая.

Златен сноп от игриви лъчи

спусна мост между мен и безкрая.

 

Попримигнах блажено с очи.

Ласка с пролетен дъх ме събуди.

С ароматен парфюм ме обви

и поръси ме с прах пеперуден.

 

Като влюбена в пролет жена

за дъжда от цветя забленувах.

Зажадняло отпих красота

и със вятъра блус затанцувах.

© Ивелина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??