10 мая 2013 г., 11:42

Блян 

  Поэзия » Любовная
495 0 1

В земята ще заровя любовта си.

Ще стъпча спомена за теб.

Дионис приятел ще ми бъде.

В спомена ще бродя сам.

Ще търся теб.

 

Очите ти ще търся.

Косите ти отново ще откривам.

Защото знам, че съществуваш,

                                     че си жива,

                                     че обичаш.

© Исус Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ..любовта никога не умира, тя е до живот!!..въпреки че понякога се разделяме..и загубваме
Предложения
: ??:??