12 февр. 2019 г., 18:40

Бод зад игла... 

  Поэзия » Любовная
988 4 3

Бод зад игла...

 

Влизаш и излизаш постоянно от живота ми,

като игла, която две парчета плат шие,

Бягаме, обиждаме се, мразим се дори,

а накрая все по-зашити към другия сме ние...

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??