28 авг. 2018 г., 23:39

Бодил и мед 

  Поэзия » Другая
566 0 0

Мед купя ли си, туй е еднозначно –

че ще е от магарешки бодил.

Защо ли?”, питаш. Толкоз е прозрачно! -

Да ми напомня с тебе че съм бил.

 

Не бидейки ни Марко, ни пчеличка,

бодил-характер вкусих, не нектар.

И “нежната душичка на женичка”

за друг остана да е Божи дар.

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??