11 мая 2011 г., 00:09

Бодлива роза 

  Поэзия » Любовная
1524 0 1



Красива роза в живота ти бях,
но бодях с моите истини казани...
и в душата ти дръзко цъфтях,
но с цвят на чувства доказани...

Тя - душата ти лазурна и чиста,
вдишва до днес моя див аромат,
а по бодлите ми, в росата сребриста
отдавна  е блеснал  реалният свят...

Все тъй ме обичаш, макар и бодлива,
все тъй се грижиш и мислиш за мен,
с вечните истини за теб да съм жива,
да си убождан от тях  до сетния  ден...

 

¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всяка красива роза с аромат на "вечните истини" заслужава да бъде обичана и закриляна, защото е истинска!"Дивият й аромат" е неповторим...
    Бъди обичана!
    Харесах! Поздрав!
Предложения
: ??:??