Бог
Когато вечер чувстваш се самотно,
и най-близкия чужд ти стане.
Усмихни се ти не гледай сиротно,
тъгата ти в миналото ще остане!
Ти всичко лошо сега преглътни,
има над теб някой горе запомни!
Той от небето,от високо гледа нази,
изпратил ти е свой ангел да те пази!
Изправи главата си,снагата си човече,
жив си,продължи живота си с борба!
Мъката,тъгата на лицето ти я няма вече,
а той Бог ще бди над теб и твоите дела!
Благодари му с усмивка пред старата икона,
затуй че спасил те е,помогнал ти е и занапред!
Бъди смирен и спазвай вярно на Бог закона,
и продължи живота си с вяра и любов,напред!
© Валентин Миленов Все права защищены