Jan 13, 2020, 7:48 AM

Бог 

  Poetry
1091 1 3

                                                                   Бог

 

Когато вечер чувстваш се самотно,

и най-близкия чужд ти стане.

Усмихни се ти не гледай сиротно,

тъгата ти в миналото ще остане!

 

Ти всичко лошо сега преглътни,

има над теб някой горе запомни!

Той от небето,от високо гледа нази,

изпратил ти е свой ангел да те пази!

 

Изправи главата си,снагата си човече,

жив си,продължи живота си с борба!

Мъката,тъгата на лицето ти я няма вече,

а той Бог ще бди над теб и твоите дела!

 

Благодари му с усмивка пред старата икона,

затуй че спасил те е,помогнал ти е и занапред!

Бъди смирен и спазвай вярно на Бог закона,

и продължи живота си с вяра и любов,напред!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??