25 авг. 2016 г., 18:00  

Богатство 

  Поэзия » Другая
585 0 0

 


Не всичко е пари! Най-скъпите неща се купуват с усмивки.
Непринудено, без много пазарене. Светещи лицеви отливки.
Водопад от топли емоционални вълни.
Колко евтино е щастието...
Доверие - изтъкано в тъмнина под завивки
и плод, зреещ в нежни стомашни обвивки.
Богатство! Резултат на две случайно разменени усмивки...


 

© Миро Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??