8 мар. 2019 г., 12:07

Богинята 

  Поэзия
736 1 3

Жената – нежна, беззащитна, крехка.
Мъжете мислят - родена е за грях.
Обиждат я – приятел на човека.
Но без нея няма да ги има даже тях.
❤️
Майка стане ли веднъж жената,
нищо вече няма да е същото.
Слизат ангелите на Земята
и от грешница в светица я превръщат.
❤️
Слизат Богове през Златните врати.
От тялото душата ѝ изваждат.
С болката и кървавите ѝ сълзи,
за нов живот и нея те прераждат.
❤️
От Дявола тя взема страст и огън.
Войни ще прави. Ако трябва ще умре.
Любовта ѝ - ценен дар от Бога.
Рожбата ѝ път да няма – ще го създаде.
❤️
Жената преживее ли Армагедон,
превръща се в тигрица дива.
Душата ѝ открива дом.
Преражда се в царица – способна да убива.
❤️
Живот създала е тя, също както Бог.
Преди живяла – крехка и ранима.
Спечелила е смъртоносния облог
и преродена е от роб в Богиня.

 
Септември 2017      Валя Тодорова

 

© Valya Тodorova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??