31 авг. 2007 г., 00:28

Богородице моя(на мама) 

  Поэзия
1159 0 5
Когато гаснеше животът във очите,
когато страх обзе и мисълта,
с усмивка стопляше и дните,
подкрепяше я да не стигне до смъртта!

Да,страдаше за малкото момиче
душата ти от болка прокърви,
но вярваше,че мъничкото птиче
от болест зла ще се спаси!

И се спаси!Със силата на любовта,
със топлината носеща надежда,
със вярата,че има чудеса,
към щастие,която го повежда!

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??