22 янв. 2021 г., 14:48

Боже... 

  Поэзия » Другая
428 7 12

Боже, как ми омръзна от тайни!
Как ме стяга душата ми питаща,
как се блъскат крилете ѝ жадни,
неразтворени, неизлитащи
от бутилката пълна с желания
и захвърлена нейде в морето,
дето жадните пращат послания
с хоризонта да стигнат Небето.

© любимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??