18 сент. 2019 г., 10:17

Божествената светлина 

  Поэзия » Любовная
274 1 0

Божествената светлина

 

От твоите очи
струи
Божествената светлина!
Не мога повече да бъда жив,
щастлив или доволен без твоята любов.
Готов на всичко съм за сърцето твое!
Мое Съкровище да те наричам,
защото те обичам,
                                   обичам,
                                                  обичам….

© Леденпламък Леденпламък Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??