18.09.2019 г., 10:17 ч.

Божествената светлина 

  Поезия » Любовна
267 1 0

Божествената светлина

 

От твоите очи
струи
Божествената светлина!
Не мога повече да бъда жив,
щастлив или доволен без твоята любов.
Готов на всичко съм за сърцето твое!
Мое Съкровище да те наричам,
защото те обичам,
                                   обичам,
                                                  обичам….

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??