24 апр. 2021 г., 12:35

Божествени ядки 

  Поэзия
387 1 5

Божествени сме – нежни ядки

от светлина с небесен смисъл,

докоснати от Бог и сладки

творения, с венец изписан.

 

И само малко да прогледнем,

и да Те чуем малко само

в суетната световна бездна,

и светлината ще е рамо,

 

и в светлина ще се окъпем,

и в светлина ще се намерим,

защото сме Ти, Боже, скъпи,

не безлюбовни да треперим.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??