12 дек. 2019 г., 23:21

Божествено съдбовно 

  Поэзия
504 0 0

БОЖЕСТВЕНО СЪДБОВНО

 

В един ден, очаквано и неочаквано,
съдбата от корените на душата
събира радост и мъка – безвъзвратно
отлетял живот. Вечна е тъгата.

 

Бог ни дава трудни дни – безвремие,
но дава и поникнали, светли мечти,
с раждането на ново поколение.
Вървим по Благословените му следи.

 

Политаме след своите надежди,
за сбъдване с души зажаднели.
Утрешният ден слънчев ли ще е,
или тъга мъглива душите ще застели?

 

12 12 2017

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??