24 дек. 2018 г., 16:32  

Божик 

  Поэзия » Для детей
1035 6 13

 

Витлеемска звезда

над земята изгря,

дългожаждана вест

ни яви: благочест

 

Младенец се роди

в скромна ясла с овци,

светлина възвести,

радостта възроди!

 

Светостта  ни дари

на  небесния  мир,

обичта  да  гори

вдън сърцата безспир!

 

Пр. Милостта ни превзе,

       милостта ни плени, 

       С  милостта озари

       ни, Спасителю  ти !

 

© Светличка Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Коледна песен »

6 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??