17 апр. 2024 г., 19:18

Бойко сменя министри 

  Поэзия » Юмористическая
105 0 1

"Хайде сега министри да сменим,

Просто Киро сам властта ни даде,

Главчев прави което му наредим,

аз съм мутрата, която от вас краде!

 

Завръщам се на власт триумфално,

конците ги дърпам и в този момент,

а скоро ще командвам и формално,

издигнете на мен и джипа монумент!

 

Това в нашата бедна държава стана,

народът сам ще ни пусне в кошарата,

да лапам и да тъпча няма да престана,

да ни махне или да ни сърба попарата!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??