Зимен ден е - вятър вее,
бял снежец по пътя сее.
Зайо малко е настинал,
но нали не е загинал?
Има той грижовна майка,
тя му прави чай от лайка.
Има братче и сестриче -
всички много го обичат!
Разни лакомства му дават
и с шеги го забавляват.
Нека зимен вятър вее -
зайчето ще оздравее!
© Ангел Чортов Все права защищены