30 дек. 2007 г., 21:57

Болестта на годините 

  Поэзия » Философская
739 0 2

Със новата година болест идва.

Със треската на ледената жега.

Със болката на предните години,

били и някога те нови също...

 

Тях тази болест вече умори ги,

сега и новата подхвана!

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??