Dec 30, 2007, 9:57 PM

Болестта на годините 

  Poetry » Phylosophy
743 0 2

Със новата година болест идва.

Със треската на ледената жега.

Със болката на предните години,

били и някога те нови също...

 

Тях тази болест вече умори ги,

сега и новата подхвана!

© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??