27 авг. 2009 г., 21:31

Болезнено 

  Поэзия
503 0 1

Болезнено затваря очи...
               душата ми.
Болезнено разперват криле...
               мечтите ми.
В изящното страдание обвивам
               самотата си.
И съществувам във вълшебното опияние,
                дишам...
в магическото съкрушение
И тъгата вечна, силна и безбрежна
се носи в пространството нежно.
Вълшебство, магия
болка, страдание,
тъга и капка дихание.

 

 

 

 

Понякога страданието е по-красиво от най-светлите мечти. Понякога тези мечти се сбъдват и пак понякога разбираме любовта, без която не можем

 

 

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??