22 февр. 2007 г., 19:58

БОЛИ 

  Поэзия
729 0 7



Някога питах се, от какво ли
                                             най-боли,
но  днес ,щом   ми  дойде 
                                           да заплача,
осъзнавам, че това е да останеш
                                             без сълзи,
и по твоя кален път, болката си 
                                  в теб да влачиш...



(Написано преди три години,
когато бях един тъжен студент.)

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??