10 мая 2007 г., 15:03

Боли 

  Поэзия
515 0 2

Боли, когато те напуснат,
боли и всичко е в мъгла,
боли и чувстваш се притиснат,
боли - живот ли е това?


Боли, когато кажеш нещо,
а искаш да го премълчиш,
боли и после съжаляваш
и собственото Аз гълчиш.


Боли и разни чувства в теб напират
и пак не можеш сърцето си да удържиш,
боли, а чувства някъде умират
и от болка трудно ти е да заспиш.


А накрая щом нощта със ден смени се
и посрещнеш утрото с тъга,
иска ти се да извикаш "Моля те, при мен върни се",
но знаеш, че ще прозвучи като лъжа.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • оххх поздравления!!Страхотно е!!!
    ....иска ти се да извикаш "Моля те, при мен върни се",
    но знаеш, че ще прозвучи като лъжа."
    6 ест.

  • Когато ,,от'' и ,,за'' нещо ни боли,
    значи сме живи!!!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??