5 нояб. 2005 г., 09:36

Боли 

  Поэзия
786 0 0

Боли, когато те обидят
боли, когато те наранят,
но още повече боли, когато ти изневерят.
Сърцето ме боли, но няма кой да го спаси
и да го плени.
От стрелата най-боли,
защото тя е отровна може би
и ще ме заболи.
Боли ме, когато ме наранят и забравят.
Стрелата забият ли те
ще забравят, че болка ти причиняват 
и не искат да се подчиняват,
и живота ти провалят.
 

© Илияна Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??