25 янв. 2015 г., 14:09

Боли ме 

  Поэзия
597 0 1

                                    Снегът затрупа улиците

                                    и ни заплаши със непроходимост...

                                    И ние пуснахме машините,

                                    - да ние имаме добри машини...

                                    И пак вървим по гладкото

                                    и ни е хубаво...

                                    А в мен отново нещо е разплакано...

                                    Боли ме и за нас  и за изхвърления сняг,

                                     по който никога не ще си видим стъпките...

                           

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??