29 мая 2007 г., 23:01

Боли от любовта... 

  Поэзия
607 0 1
Много силно боли,

боли от любовта.

Болката не спира -

навява самота...

Самотата те погубва,

погубва твоята душа.

Бавно чувстваш как умират

слънчевите ти мечти.

Едва долавяш как пулсира

сърцето в твоите гърди.

Иска ти се да ликуваш,

да се смееш, да лудуваш,

но смисъл не намираш във това,

защото нямаш любовта!

© Антоанета Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Винаги има смисъл!За всичко!Повече усмивки!Поздрави!
Предложения
: ??:??