В болка се раждат
най-сладките спомени!
Боли ни, когато идват
на бял свят децата ни!
Когато порастват –
пак малко боли –
все пак напускат гнездата ни.
Боли ни обич, от страст,
от предателство...
От щастие също нерядко боли.
Но най-страшно е-
поне според мен -
да изживея без тези
болки живота си.
© Светлана Димитрова Все права защищены
Поздравления за стиха!