25.11.2005 г., 22:31 ч.

Болка 

  Поезия
1066 0 4

В болка се раждат

най-сладките спомени!

Боли ни, когато идват

на бял свят децата ни!

Когато порастват –

пак малко боли –

все пак напускат гнездата ни.

Боли ни обич, от страст,

от предателство...

От щастие също нерядко боли.
Но най-страшно е-
поне според мен -
да изживея без тези

болки живота си.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??