30 июл. 2005 г., 20:22

Болка 

  Поэзия
995 0 1
Търсили сме се със тебе - зная.
Търсили сме се. Нали?
Но погледни ме във очите и кажи ми,
защо днес толкова ни боли?
Какво изгубихме по пътя?
Какво един от друг ни раздели?
Дори ръцете ни не са така  горещи-
избяга любовта, уви!
И как ни завъртя съдбата.
Лудост ли е туй или игра?
Не исках и да знам,
че има  сила на земята,
на която са подвластни две сърца.

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??