8 мая 2013 г., 14:43

Болка 

  Поэзия » Любовная
643 0 3

Що за болка е това...

Да те буди през нощта?

Що за болка е това...

Каква е тази празнина?!


Болката от спомена,

че там някъде пламтяла силата на любовта...

Дали това е то сега?

Животът без една искра...

Защо обречен съм на това?!

© Данчо Григоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??