Е Болка
Болка, най-силната болка е тази,
когато плачеш без сълзи за онази.
За нея ти се бори, изцяло се раздаде,
а тя не те разбра, отиде си и те предаде!
Всеки имал е в живота си болка голяма,
по-силна болка от болката в любовта няма!
Гледаш човека, в очите му няма сълзи,
душата му плаче сега и се дави дори!
Разочарованието, то отваря твоите очи,
но затваря сърцето, душата боли, как боли!
© Валентин Миленов Все права защищены