Jan 6, 2019, 2:36 PM

Болка 

  Poetry » Phylosophy
297 1 1

             Е      Болка

 

Болка, най-силната болка е тази,

когато плачеш без сълзи за онази.

За нея ти се бори, изцяло се раздаде,

а тя не те разбра, отиде си и те предаде!

 

Всеки имал е в живота си болка голяма,

по-силна болка от болката в любовта няма!

Гледаш човека, в очите му няма сълзи,

душата му плаче сега и се дави дори!

 

Разочарованието, то отваря твоите очи,

но затваря сърцето, душата боли, как боли!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??