И струната се скъса,
сърцето пръсна се за миг.
Небето му отвърна с тътен,
погълна моя вик.
Земята се разтвори
и нотите зарових във пръстта.
Щурците онемяха
и музиката спря.
Ръцете закъсняха
и тялото ми рухна във нощта.
Сломени отлетяха
мечтите с песента.
© Киара Все права защищены
За прекрасните думи,за подкрепата и за хубавото усещане,което оставяте в мен