14 июл. 2006 г., 17:53

Болка 

  Поэзия
719 0 0

Здравей отново, единствен приятелю,
здравей отново, празен лист.
Казваш: "Какво има, писателю?"
аз отговарям: "Чуй мойте мъка, болка и вик."

О, да знаеш ти какво се случи
с моята душа, моето сърце.
Болката - силна и непоносима,
стовари се отгоре ми, сякаш съм перце.

Любовта - подлата измамница,
отново номер ми скрои.
Да, тази вечна натрапница
отне момчето на мойте мечти.

Сега в море от болка плувам,
сърцето ми тупти в вселена от лъжи.
И как ми липсва пак да го целувам,
но това остана само в моите мечти.
 

 

© П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??