Чувства непознати, болка, изнемога,
сърцето с обич, душата със тревога,
като нежен полъх ме докосна любовта,
замая ме, обърка ме и отлетя...
Тихо ще я изживея и ще я изстрадам,
а после сърцето в камък ще превърна,
и знам, че няма нищо след това,
към обичта и любовта ми да ме върне...
24.12.2007
© Вероника Валери Все права защищены