10 нояб. 2007 г., 00:01

Болка 

  Поэзия » Любовная
1189 0 13

Жестока болка, парещи сълзи

и тръпнещи ръце от отчаяние,

сърца, туптящи както и преди

и кръв, бушуваща в стенание.

 

И мисли, бягащи като стрели,

ни връщат  спомени лудешки

от нежност и от луда страст,

преплетени в ръцете ни горещи.

 

Илюзия или реален мит

и уж сме тук, а пък ни няма

и болка, че във следващия миг

отново няма да сме двама.

© Сиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??