6 нояб. 2008 г., 12:20

Болка - от Мари Горанов 

  Поэзия » Любовная
799 0 0
 

             БОЛКА - от Мари Горанов

   Разлюбила си ме - това показваш ти,
   а аз за таз любов се борих вечно!
   Разлюбила си ме - това ми казваш ти,
   а аз единствено в любовта ти вярвах!

   Ще продължа и ще се бродя
   в дълбините аз на своята душа,
   но болката е тъй голяма -
   едва ли ще успея аз да се спася!

   За таз любов, в която вярвах,
   без срам на брата си разбих носа,
   без свян жестоки думи казах,
   на майки, баби и деца!

   Аз вярвах в тази истина една,
   но случиха се тежките неща!
   Ти завинаги си тръгна
   и мойта скръб дори и не видя!

   Едничка истина аз зная,
   че от любов ще изгоря,
   а малката награда, за която си мечтая,
   е с теб да мога да я споделя!

   Но няма правда, няма вяра,
   която в момента тъй жесток,
   да покаже пътя ми към рая,
   по който искам с тебе да вървя!

   Обичам те и туй е мойта орис,
   но не го изрекох аз на глас,
   затуй жестоко бях наказан от съдбата
   и с болка от любов по теб ще скитам аз!

© Мариан Горанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??