21 июн. 2024 г., 20:12

Болка стаена 

  Поэзия
139 0 1

... 

Пропуснах години,
най-важни за теб.
Наказа ме тежко,
без милост и чест. 

 

              Къде си?
                      Не зная. 

 

Сезони се сменят,
време избутва
годината празна,
пустее душата ми,
болка таи,
скришно се моли,
всред хора минаващи, млади, да види и твойте очи... 

 

Стопира ме рязко -
отряза с чертата
на силен характер.
Подкрепям,
това е твоето твърдо решение, ясно!

 

Ще те мисля
с любов!
И с молитва ще пълня празните, мои, изгубени дни. 

 

И тихо...
       ...смирено...
              ...ще чакам...

 

...да пишеш: 
" Здравей, мамо!" 

 

                Красимира Генева

© Красимира Генева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Може би,всеки от нас който има деца надалеч,
    би било добре на глас да изплаче в мерена реч!
    Поздравления,Красимира!
Предложения
: ??:??